Guess szemüveg az eOptika kínálatában

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszettShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

A Guess szemüvegekről általában

Bár alapvetően inkább igényesnek tartom magamat, mint sznobnak mégis be kell, hogy valljam, sajnos mindig mindenből inkább a márkás variánsokat preferálom. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez tényleg jogos igény e vagy csak magamat csapom be azzal, hogy ha valami márkás, akkor biztosan jobb lesz, mint mondjuk egy kevésbé ismert márkájú szemüveg. Én mindenképpen előbb vásárolok meg egy Guess szemüveget, mint egy olyan márkájút, amiről még életemben nem hallottam. Persze nem azt jelenti, hogy a kevésbé nagynevű márkás szemüveg ne lenne jó, de azért én mégis biztosra szeretnék menni. A Guess szemüvegek pedig abszolút az egyik legmegbízhatóbb márkához tartoznak, hiszen nem csak a szemüvegeiket hordom előszeretettel, de emellett minden féle más terméküket is viselem, legyen szó ruhadarabról, kiegészítőről vagy akár parfümről.

Guess szemüvegekről, avagy a Guess márka

Általánosságban Guess egy igen elismert divatmárka.  A GUESS márka Georges Marciano által alapított vállalkozás, amelyet közösen a testvéreivel alapított 1981-ben. Eleinte terjesztésért és a reklámozásért a testvérei Armand és Paul feleltek. Georges tervezte a ruhákat, Armand a disztribúcióért felelt, Paul a reklámért. Korábban Franciaországban volt MGA néven hasonló üzletük. 1977-ben Georges Amerikába utazott, hogy felmérje van-e lehetőségük arra, hogy üzletükkel Amerikában terjeszkedjenek. Miután volt kapacitás 1981-ben érkezett meg Los Angelesbe testvéreivel és megnyitották első üzletüket a Beverly Hillesen, ami hatalmas sikert hozott a számukra. 1985-ben készült Vissza a jövőbe című film főszereplőjének Michael J. Fox-nak már saját Guess farmert készítettek a forgatásra. Végül olyan világmárkává nőtte ki magát, mint a Louis Vuitton, a Gucci vagy Versache. Én személy szerint előszeretettel hordom a Guess mindenfajta termékeit ugyanis számomra a megbízhatóság és a minőség szimbóluma a már több évtizede fennálló márka. Éppen ezért viselem szemüvegeiket már évek óta melyeket már rutinszerűen az eOptika oldaláról rendelek meg.

A Guess szemüveg lelőhelye: az eOptika

Az E-optika egy alapvetően könnyen használható, online térben levő optikai kereskedelem, mely egészen lenyűgözően hatalmas kínálattal rendelkezik, mind szemüvegre mind kontaktlencsére, mind napszemüvegekre specializálva. És ebben persze benne van a Guess szemüveg is. Tulajdonképpen mindenféle, fajta ízlés és igény szerinti szemüveg megtalálható itt amilyen csak létezik. Az egészen márkás, alapvetően drága szemüvegektől kezdve a teljesen alapkategóriás típusokig, amit csak el tudunk képzelni. Elsősorban az online katalógusból érdemes tájékozódni, hiszen a kínálat teljessége kizárólag ott található meg, mivel az üzletben csakis korlátozott mennyiségű termék található. Amennyiben az online rendelést választjuk, és nem igénylünk, sem szemvizsgálatot sem hasonló szolgáltatásokat akkor kérheti akár házhoz rendelésre is a megvásárolt árut. Maga az online rendelés maximálisan egyéni igényekre szabható, és ha a termék mégsem lenne a megfelelő 30 napon belül, minden probléma nélkül vissza váltható. De amennyiben valaki mégsem igazán bízik meg az online rendelésben, keresse fel az üzletüket, amely a Teréz körút 50 szám alatt található, itt kérhet a kedves érdeklődő szemvizsgálatot, vagy akár személyre szabott tanácsadást is, illetve több típusú szemüveget is van lehetősége felpróbálni, hogy majd az ő hozzá leginkább illő típust tudja megvásárolni. Bár személye s véleményem szerint sokkalta hatékonyabb és gyorsabb az online rendelés. Amennyiben az online rendelés lehetősége mellett döntünk, több alternatívát is választhatunk a szállításhoz, egyrészt a Foxpostot, amit személyesen én is próbáltam és nekem abszolúte bevált. Továbbá a városban elhelyezkedő különböző posta pontokon is van lehetőség az átvételre illetve házhoz is kérhetjük a szállítást, amennyiben számunkra az az egyszerűbb megoldás. Továbbá megint csak hatalmas előnye az eOptikának, hogy 120 százalékos ár- garanciát vállalnak a termékeikért, ami annyit jelent, hogy ha az adott terméket valahol olcsóbban találnánk meg, mint az eOptikában a különbözet 120 százalékát vissza fizetik, ami azért jelentős biztosíték arra, hogy valóban nem fogunk találni olcsóbban sehol olyan jellegű szemüveget, mint amelyet ők forgalmaznak. Mindemellett biztosítják, a termék maximális eredetiségét és a lehető legjobb áron való elérését. A cég fő célja, hogy a vásárlók maradéktalanul elégedettek legyenek és sokkal gyorsabban és olcsóbban tudjanak hozzá jutni a megvásárolt termékekhez, mint a konkurens cégeknél. Én személy szerint a Guess szemüvegeimet mindig az eOptika oldalán rendelem meg.

Guess szemüveg a mindennapokban

Én abszolút meg vagyok elégedve a Guess szemüveg kínálatával, mivel maximálisan minőségi és időtálló darabok. Éppen ezért ez nem az az egynyári szemüveg lesz, amit jövőre már fel sem veszünk, vagy valamiért nem passzol az új ruházathoz. Ehhez természetesen olyan minőség is párosul, hogy hacsak nem ülünk rá, a Guess szemüveg még jó néhány év múlva is ugyanolyan tökéletesen szolgál minket, mint a megvételkor.