Szóródóanyag szállítás az agglomerációban

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszettShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Elérkeztem az építőanyag cikksorozatom utolsó részéhez. Az eddigi értekezéseimbe megismerhettétek a kivitelezések sajátosságait és a különféle alapanyagok tulajdonságait. Most összefoglaló nevén a szóródóanyag szállítás egyediségéről fogok beszélni, kitérve azokra a sarkalatos pontokra, amelyekre mindenképpen oda kell figyelnetek!

Szóródóanyag szállítás, mint fogalom

Ez takarja mindazt az építőanyagot, amelyet egy kivitelezés során beépítünk. Legyen az murva, homok, sóder, bármilyen más kő-őrlemény vagy egyéb kő. A szóródóanyag szállítás sosem egyszerű. Rengeteg cég foglalkozik vele, az ország számos pontján, én most azoknak az olvasóimnak szeretnék egy kis támpontos és segítséget nyújtani, akik a budapesti agglomerációban élnek és már elkezdték a kivitelezést vagy éppen tervezik annak megkezdését és terveztetését.

Ahogy a korábbi cikkeimben is, nagyon fontosnak tartom kihangsúlyozni: ezen nem szabad spórrolni. Nem itt kell megfogni a költségeket. Pontosan a szóródóanyag szállítás az, aminek a rossz kiválasztásával, a nem megfelelő minőség vagy éppen a mennyiség okozta kellemetlenségek miatti dühöngés, én ragaszkodom ehhez az álláspontomhoz, hogy egyszerűen nem éri meg!

Szóródóanyag szállítás
Problémamentes szóródóanyag szállítás: http://www.fuvar-oda.hu/

Szóródóanyag szállítás kicsit másképp!

Azt tudnám javasolni nektek, hogy nézzetek utána milyen vélemények vannak arról a vállalkozóról, akivel dolgozni akarnátok. Én, szerencsére ismerem a szinte teljes budapesti piacot. Évekkel ezelőtt találkoztam a fuvar-oda céggel és azóta, akinek csak tudom ajánlom őket. Miért? Erre egyszerű a válasz. Nem tudsz lehetetlent kérni tőlük! Nincs olyan áru, amit ne tudnának beszerezni. Az áraik fixek, nem változik meg mire kiér hozzánk az anyag. Mert igenis vannak olyan szóródóanyag szállítás szolgáltatók is a piacon, amikor a cég kitalál mindenféle marhaságot, hogy éppen miért változott meg az előre leegyeztetett ár, addigra, mire megérkezett az áru hozzánk-

És gondoljatok bele. Megrendelitek az építőanyagot. A szóródóanyag szállítás végén pedig ott áll a teherautó, rajta a megrendelt áruval, és közli a fuvarozó, hogy bocsi plusz 10%. Na erre mit tudtok lépni? Azt mondjátok, köszi, nem kérem. Ez nem egy kolbász vagy párizsi a közértben!!! Erre az árura szükséged van és ott állnak a melósok és akarnak az anyaggal dolgozni.

Mit tehetsz hirtelen? Mondjuk megpróbálhatod felhívni a szóródóanyag szállítás céget és panaszkodhatsz, de borítékolom a válaszukat. Kell vagy nem kell? És még lehet a fuvarozás meghiúsulása miatti költséget is megpróbálják rátok verni! Tudom, hogy gusztustalan, de hát ez van. Ilyen hülye országban élünk, ahol az erkölcsök a béka segge alatt vannak, sajnos, főleg az építőiparban. Éppen ezért én mindig azt hangsúlyozom, hogy baráti, családi vagy éppen internet vélemények nélkül ne ugorjatok fejest ebbe a nagy örvénylő folyóba, mert ha már egyszer léteznek tutajok – mint vélemények – amikbe tudtok kapaszkodni, akkor higgyétek el nekem, hogy megéri az a plusz pár nap, amit ezeknek a leellenőrzésével fogtok tölteni. További kellemes építkezést kívánok mindenkinek!