Egy honlap rendezvényszervezőknek

Egy honlap rendezvényszervezőknekMost, hogy a vírus után újra lehet rendezvényeket, programokat tartani, a rendezvényszervezők feladatai újra megsokszorozódnak. Szerencsére minden eddiginél több erőforrás áll a rendezvényszervezők részére, köszönhetően a jorendezveny.hu weboldalnak.

Az új szolgáltatáshoz csak egy regisztrációra van szükség, és már hozzá is lehet férni a rendezvény szolgáltatók listájához. A rendezvény szolgáltatók olyan cégek, melyek valamilyen szolgáltatást nyújtanak, rendszerint rendezvényeken. Ilyen szolgáltatók általában pl. az előadóművészek, dekoráció készítők, rendezvény helyszínek, catering cégek, árusok stb. A honlapon rengeteg ilyen szolgáltatót lehet találni, pillanatok alatt. A rendezvényszervezőknek nem kell tehát mást csinálniuk, mint regisztrálni a honlapra, és böngészni a szolgáltatók között.

Kiváló lehetőséget nyújt a belső rendezvénynaptár, amely segítségével látni lehet, hogy mások mikor, milyen rendezvényt szerveznek. Ezzel elkerülhetők az ütközések is, valamint akár ötleteket is lehet meríteni saját rendezvényedhez.

A honlap segítségével látogatókat, vendégeket is lehet találni, ugyanis az embereknek lehetőségük van feliratkozni, hogy értesítéseket kapjanak rendezvényekről, így már a marketing egy része is meg van oldva, kevesebbet kell a reklámokra, hirdetésekre költeni.